“0001”, el nou disc de Blaumut

14 Febrer, 2020

Els concerts de presentació seran el proper 30 d´Abril a Girona dins el Festival Strenes amb entrades exhaurides i el 5 de Maig a la Sala Barts de Barcelona.

“0001” és el nou disc de Blaumut que avui ja està disponible en format físic a botigues habituals i a totes les plataformes digitals.
 
És un disc ideat com una peça conceptual que gira al voltant de la condició humana, vorejant la seva part racional, l’emocional i la més física.
 
El disc ha estat compost durant aproximadament un any i posteriorment gravat d’una manera molt artesanal a Arenys de Mar, en un espai adaptat com a estudi, amb l’objectiu de buscar l’essència de les cançons i treballar-les d’una manera acurada, amb temps i esprement-ne al màxim les seves possibilitats sonores.
 
El grup ha volgut, així, experimentar amb diferent microfonia i sistemes de gravació com el binaural (mitjançant el qual es crea un efecte tridimensional del so), electrònica i tots els elements que hem tingut a l’abast a fi de crear l’atmosfera que millor vestia cada peça.
 
Comments are closed.

Back to Top ↑