10 anys de La Puça

4 Agost, 2020

Concert-celebració dijous, dia 13, a les 21h30m a l’Espai Rigotaverna de La Bisbal d’Empordà.

El grup de folk festiu La Puça està de celebració complint 10 anys rodant pels escenaris d’arreu. Aquest concert serà molt especial, primer perquè juguem a casa i segon perquè tindrem el luxe de tenir col·laboracions molt especials.

Amb influències des de l’autèntica Música Tradicional de museu fins al Rock and Roll més canalla (passant pel Country, la Rumba o l’Animació infantil) aquesta banda de set, estableix el seu punt de trobada en el folk fester: allò proper, de casa, amb un batec ben fort, que fa difícil no remenar i saltar.

L’any de la picor és el seu últim treball discogràfic on desafien de nou les lleis de la formalitat i l’estabilitat amb tretze temes ben variats però gens deslligats, que van des de l’èpica folk d’un verd intens d “Esclafit” o “Cavalls al Vent” fins al desvergonyiment mediterrani de “la Vida en Colors” o “Raó”; per no parlar del punt tendre: la versió catalana del “Lau Teilatu”.Tot plegat cuinat amb instruments de fusta, orgànics, que ens donen molta arrel i una trempera particular.
Comments are closed.

Back to Top ↑