Sopa de Cabra presentarà el seu nou disc al Camp Nou

19 Juny, 2020

Finalment el divendres 17 de juliol es podrà presentar “La gran onada” a Barcelona, després de l’anul·lació del concert del 14 de març al Poble Espanyol. Les entrades es posen a la venda al web del grup i del festival Cruïlla.

El desè disc de Sopa de Cabra consolida el grup gironí com el gran grup de pop rock de la història dels Països Catalans. Tan sols ells han aconseguit firmar un cançoner de joventut que restarà eternament clavat a la consciència col·lectiva i, vint-i-cinc anys després, complementar-ho amb clàssics instantanis, atemporals, que els seus seguidors es fan seus a la primera escolta.

“La gran onada” es va publicar setmanes abans del confinament obligatori provocat pel Covid19. Aquest fet va frenar en sec l’atapeïda agenda de promoció del nou treball, i la gira de presentació que començava al Poble Espanyol amb les entrades exhaurides .

La majoria de concerts s’han ajornat a la tardor, seran pocs però intensos, els concerts que oferirà Sopa de Cabra aquest estiu, on presentarà les cançons del seu celebrat “La gran onada” i on també podrem cantar els clàssics de sempre que fan que els concerts de Sopa siguin inoblidables.
Comments are closed.

Back to Top ↑