2020: vint noves oportunitats per veure Els Pets

13 Febrer, 2020

La gira ’20 / 20′ es vestirà de 20 concerts i portarà dalt dels escenaris els 20 grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics.

Després de la culminació de la ‘Gira SOM’, del disc homònim d’Els Pets, el passat dijous 30 de gener amb totes les entrades exhaurides a Molins de Rei, arriben molt bones notícies per a tots els seguidors del grup de Constantí.

Desconeixíem quant de temps hauríem d’esperar per tornar a veure Els Pets sobre els escenaris, però l’espera serà més curta del que molts podrien pensar. I és que aquest 2020 que tot just hem estrenat, Els Pets celebren el seu 35è aniversari i han preparat una sorpresa ben especial: una gira titulada “20 / 20” que donarà el tret de sortida el divendres 8 de maig a Manresa, a la Sala Stroika.

Aquesta gira “20 / 20” es vestirà de 20 concerts i portarà dalt dels escenaris els 20 grans èxits de la banda, de forma cronològica inversa, dels més recents als més antics.

Cada un dels concerts farà una mirada retrospectiva del que han estat els trenta-cinc anys de la carrera del grup, i serà una petita festa per a celebrar el 35è aniversari amb els seus seguidors, que els han donat suport i que han viscut aquests anys amb la banda sonora d’Els Pets acompanyant-los.

Prepareu-vos doncs per una gira trepidant, eufòrica i amb un punt de nostàlgia. Amb la gira “20 / 20”, Els Pets tenen ganes de fer-vos ballar i no pararan fins a aconseguir-ho.
Comments are closed.

Back to Top ↑