25 anys de Sabor de Gràcia

8 Gener, 2020

Per celebrar-ho editarà el proper dia 31 un doble àlbum i un vinil. El 5 de febrer faran un concert molt especial al Palau de la Música.

Aquest any 2020 el grup de rumba catalana Sabor de Gràcia, arriba al seu 25 aniversari i ho vol celebrar amb un gran concert al Palau de la Música amb amics convidats com La Pegatina, Txarango, Els Catarres, Macedònia, Dj Panko i els rapers Moncho Chavea & Original Elias (i més sorpreses que s’aniran desvetllant).

En el concert es presentaran els temes de l’últim disc doble, que sortirà aquest mes al mercat, interpretant també les cançons més emblemàtiques de la trajectòria de el grup.

Sabor de Gràcia s’acompanyarà, excepcionalment per aquest esdeveniment, per una banda de 20 músics. També per l’escenari aniran passant diferents músics que han format part de el grup durant aquests 25 anys.

Un gran espectacle, inaudit fins ara en un escenari, per commemorar els 25 anys de trajectòria de Sabor de Gràcia, el grup de referència de la rumba catalana i la representació gitana de Catalunya.
Comments are closed.

Back to Top ↑