25 anys de Whiskyn’s

13 Setembre, 2019

Per commemorar-ho, Joan Masdéu revisa, per primer cop, les cançons més significatives de la banda en el disc, “La Flor del Panical – Whiskyn’s 25 anys”.

Joan Masdéu va liderar Whiskyn’s durant tota la trajectòria de la banda, una de les més emblemàtiques de l’escena musical catalana, entre els anys noranta i la primera dècada dels dos mil.

Whiskyn’s va publicar nou discos d’estudi, va fer més de set cents concerts en directe (incloent-hi una gira de quinze dies per l’Uruguai i l’Argentina el 2006) i va rebre diferents premis i distincions durant la seva carrera.

La banda es va acomiadar dels escenaris el setembre de 2009 amb un multitudinari concert a Reus, la seva ciutat natal. Joan Masdéu va emprendre llavors la seva carrera en solitari i, fins a la data, ha publicat un total de tres discos: Casa Murada (2011), Dissabte (2014) i Innocents (2017)

L’octubre de 2019 es compliran vint-i-cinc anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s i deu de la seva dissolució. Per commemorar-ho, Joan Masdéu revisa, per primer cop, les cançons més significatives de la banda, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces. Acompanyat del músic i guitarrista Oest de Franc, tornaran a enregistrar aquesta tria de cançons sota la producció artística de Santos & Fluren (Blind records) per a la publicació d’un nou disc que veurà la llum el 20 de setembre del 2019 i donarà el tret de sortida a una gira de concerts per tota Catalunya.

El proper dimecres, 20 de setembre, el Mercat de Música Viva de Vic, acollirà la primera presentació en directe d’aquesta gira que s’extendrà fins a finals del 2020.
Comments are closed.

Back to Top ↑