2a edició del CLUB Circuit

Martirio i Raúl Rodríguez, Joan Miquel Oliver i Maria Rodés, primeres confirmacions de CLUB Circuit.

Després de l’èxit del primer CLUB Circuit, tornem amb força avançant tres noms que brillaran en el cartell. Aquest romàntic (i necessari) cicle de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) va néixer en el 2018 amb l’objectiu de premiar a les sales petites que formen part de l’indispensable teixit cultural i que són el primer (i més fràgil) graó de la indústria musical.
Actualment, gairebé la meitat de les sales que pertanyen a l’ASACC són aquests imprescindibles clubs amb un aforament de 150, o menys, persones. El millor per a apreciar la qualitat artística dels convidats de renom que formen part de la nostra programació i que adapten el seu format (i repertori) a aquestes actuacions, sabent que l’ocasió ho mereix. Ho comprovem amb artistes com Alba Molina, Jorge Pardo, Christina Rosenvinge, David Carabén (vocalista de Mishima) o Kepa Junkera, quan van protagonitzar les minigires per Catalunya l’any passat.

La segona edició de CLUB Circuit torna a comptar amb la complicitat d’uns artistes disposats a donar suport a aquests locals amb una sèrie de concerts singulars. Adaptaran el seu format i el seu repertori. I la proximitat que propicia la sala promet vetllades úniques.

Al juny tindrem als dos primers artistes que formessin part de l’elenc d’estrelles que brillaran en els clubs amb les minigires de Martirio al costat de Raúl Rodríguez en un espectacle molt especial ‘A Chavela en su centenario’, i, a Joan Miquel Oliver amb un triple concert per a presentar el seu últim disc ‘Elektra’.

A més, avancem que tindrem a la gran Maria Rodés com a inici de la segona temporada de CLUB Circuit que serà a la tornada de l’estiu. Les dates i sales dels seus concerts encara no estan confirmades. Anunciarem més artistes durant les properes setmanes!

Font: www. clubcircuit.cat
Comments are closed.

Back to Top ↑