31 Fam, Da Souza, Koers, entre d’altres, estrelles del CurtCircuit 2020

7 Febrer, 2020

El 12 de març torna el cicle de concerts a sales d’ASACC, amb una 8a edició carregada de grans noms de l’escena local i internacional.

Arrenca la 8a edició de Curtcircuit que portarà, de moment, prop de 40 actuacions confirmades avui dia en 20 concerts. Aquesta primera temporada tindrà lloc entre els mesos de març i maig en diferents sales de concerts de Catalunya que formen part de l’Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC). Curtcircuit és un projecte viu que es crea, construeix, defineix i amplia al llarg de l’any. A més, és un cicle tan eclèctic en la seva proposta artística com ho són les programacions de les sales del nostre país. En aquesta edició tenim concerts de flamenc, soul, folk, trap, etc.

S’inaugura la vuitena edició de Curtcircuit amb música urbana amb la presentació del nou disc de 31 FAM. Serà una gira de 4 dates a diferents sales de concerts de Catalunya: 12 de març a Razzmatazz (Barcelona), 18 de març a La Mirona (Girona), 3 d’abril a El Clap (Mataró) i 24 d’abril a la Stroika (Manresa).

Da Souza al costat de Marialluïsa, oferiran dos concerts, el primer a La [2] d’Apolo (19 de març) i el segon al Cafè del Teatre de Lleida (20 de març). L’últim concert de març és el dia 20 amb The Limboos + The Kabooms els qui presentaran el seu últim disc ‘Baia’ i ‘Right Track, Wrong Way’, respectivament, en un d’aquestes espectacles de ‘t’ho vaig dir…’, imperdible!

Koers, els representants del reggae estatal amb més projecció del moment passen per la Nau de Barcelona el 8 de maig. Presenten el seu esperadíssim LP amb mescles impossibles de Groove, New Wave, Dub, Pop i Rock amb Reggae. Venen acompanyats de Pachawa Sound. Roger Usart porta el seu nou ‘Llamp de Bosc’ en un concert intimista i delicat el divendres 15 a la BARTS Club.
Comments are closed.

Back to Top ↑