Festival Strenes’17

Festival Strenes’17, Girona del 25 de març al 30 d’abril Strenes és el festival de referència on els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen les seves gires i presenten espectacles inèdits. En només tres edicions el festival ja té una participació de més de 20.000 espectadors, generant un impacte econòmic [&hellip

Festival Strenes’17, Girona del 25 de març al 30 d’abril

Strenes és el festival de referència on els artistes catalans presenten els seus nous treballs discogràfics, inicien o finalitzen les seves gires i presenten espectacles inèdits.

En només tres edicions el festival ja té una participació de més de 20.000 espectadors, generant un impacte econòmic per a la ciutat de Girona de 750.000 euros.

El festival converteix la ciutat de Girona en un gran espai escènic, programant a espais interiors com l’Auditori, el Teatre Municipal, el centre cultural La Mercè, la Casa de Cultura, la Mirona, els Jardins de la Mercè, però també a espais emblemàtics i dels més visitats de la ciutat com les escales de la Catedral, el Pont de Pedra, la Plaça Sant Fèlix o el Museu d’Art (MD’A), entre d’altres.

Strenes és el festival on el públic és el primer en viure les estrenes musicals de la temporada.

Aquí podeu trobar tota la programació: https://festivalstrenes.cat/

Font: Festival Strenes
Comments are closed.

Back to Top ↑