5a edició “Foramuralla’15”

21 de novembre de 2015 a Vic. El Festival Foramuralla de Vic, organitzat per La Jazz Cava, presenta tota la programació de la 5a edició, que per primera vegada tindrà lloc a la tardor: serà el dissabte 21 de novembre en diversos escenaris de L’Atlàntida de Vic. En total, 13 artistes es donaran cita en aquest esdeveniment, [&hellip

21 de novembre de 2015 a Vic.

El Festival Foramuralla de Vic, organitzat per La Jazz Cava, presenta tota la programació de la 5a edició, que per primera vegada tindrà lloc a la tardor: serà el dissabte 21 de novembre en diversos escenaris de L’Atlàntida de Vic. En total, 13 artistes es donaran cita en aquest esdeveniment, amb noms tan destacats com el de Nueva Vulcano, Mourn, Ainara LeGardon, Maïa Vidal, Núria Graham o Ferran Palau, entre d’altres. Els abonaments per al Festival ja són a la venda i es poden adquirir al web www.foramuralla.cat (16 € anticipat / 20 € taquilla).
Veure artistes de primer nivell en un sol dia i en un mateix recinte a un preu assequible. Aquesta és l’aposta del Festival Foramuralla de Vic per a la seva 5a edició. Seguint la línia de programació eclèctica que duu a terme La Jazz Cava durant l’any, s’oferiran actuacions musicals de qualitat en un espai idoni per escoltar-les, confeccionant una radiografia de l’escena musical del país, de la comarca -amb cinc grups osonencs- i també amb artistes de projecció estatal i internacional. Entre els estils que s’hi podran veure, cal destacar propostes pop, rock, indie o folk, entre d’altres, a més d’una festa de cloenda electrònica.

Podeu trobar més informació al web www.foramuralla.cat
Comments are closed.

Back to Top ↑