Presentada la nova temporada de l’Auditori de Girona

18 Setembre, 2020

Una vintena de propostes per la seva programació de tardor.

L’Auditori de Girona presenta la programació de la temporada de tardor amb una vintena de propostes tant de músiques modernes com de música clàssica.

L’equipament gironí aposta per mantenir una programació d’alt nivell artístic, que de setembre a desembre comptarà amb noms com Maria Arnal i Marcel Bagés, Gaëlle Arquez, Els Amics de les Arts, Núria Graham, Paul Lewis o Javier Perianes, entre d’altres. Les entrades per als espectacles ja són a la venda al web www.auditorigirona.org.

Varietat de gèneres, qualitat artística i especial èmfasi als artistes i formacions de casa. Malgrat els condicionants de la situació excepcional actual, aquesta temporada, l’Auditori de Girona aposta per mantenir una programació musical de prestigi a la ciutat, amb propostes d’alt nivell pensades per a tots els públics.

Pel que fa a músiques modernes, acollirà onze propostes de formats i estils diversos, que passen pel pop, la cobla, el gospel, el ballet i el jazz, entre d’altres, amb una gran presència del talent del país. La temporada s’obrirà amb l’actuació d’Obeses i la Cobla Berga Jove, un projecte que reinterpreta el repertori del grup amb sonoritats tradicionals (2 d’octubre). També pujaran a l’escenari gironí Els Amics de les Arts, una de les bandes més consolidades de l’escena catalana, per presentar les cançons del nou disc, El senyal que esperaves (17 i 18 d’octubre). Una de les actuacions més esperades és la de Maria Arnal i Marcel Bagés, que preestrenaran a Girona el seu nou treball, amb una clara i atrevida evolució sonora i una acurada posada en escena (7 de novembre). El ballet també tindrà presència aquesta temporada a l’Auditori, amb El Trencanous del Ballet de Barcelona. Un viatge de somnis amb la música de Txaikovski amb més de 50 artistes a l’escenari (22 de novembre). La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya presentarà l’espectacle Emociona’t amb la SCCC. 25 anys de Música Global, un concert amb la participació dels cantants Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núñez i Paula Giberga, i les veus de la Polifònica de Puig-reig (27, 28 i 29 de novembre). El gospel també es farà present amb la proposta d’Stars of Gospel Choir, amb un concert que esdevindrà una autèntica celebració (10 de desembre). La compositora i cantant Núria Graham presentarà a les comarques gironines les cançons del seu darrer treball, Marjorie (12 de desembre), un concert que estava previst per la passada primavera i que es va haver d’ajornar a causa de la pandèmia.

Algunes de les propostes que havien de tenir lloc la passada primavera a l’Auditori es van haver de posposar i s’han reubicat en el calendari del 2021. És el cas de Valerie Gergiev (24 de gener), Daura Mangara (6 de febrer), Mireia Vives & Borja Penalba (13 de febrer), Simfònica de Lucerna (16 de febrer), Ben l’Oncle Soul (6 de març), Straight No Chaser (8 de maig), Hanfris Quartet (15 de maig) i Ivo Pogorelich (3 de juny).
Comments are closed.

Back to Top ↑