Acord que blinda el Festival Acústica

El festival Acústica i l’Ajuntament de Figueres han signat finalment un conveni que assegura la continuïtat del festival a la ciutat pels següents tres anys. Aquest conveni arriba després de dos anys de reivindicacions no tan sols per part dels promotors, sinó també per part de la ciutadania que no vol perdre l’esdeveniment cultural més [&hellip

El festival Acústica i l’Ajuntament de Figueres han signat finalment un conveni que assegura la continuïtat del festival a la ciutat pels següents tres anys. Aquest conveni arriba després de dos anys de reivindicacions no tan sols per part dels promotors, sinó també per part de la ciutadania que no vol perdre l’esdeveniment cultural més important de la ciutat.
Edició rere edició, el festival continua batent els seus propis rècords. Els principals indicadors del país, com l’Anuari de la Música, el posicionen com el tercer festival de Catalunya més important pel que fa a poder de convocatòria, només superat pel Primavera Sound i el Sónar. L’Acústica també és el segon festival de Catalunya amb l’aposta més alta pel que fa a artistes emergents i la mateixa posició destacada a l’apartat de festivals que més artistes catalans programen.
Unes dades que l’avalen i que l’han dut a ser triat com el “Festival estratègic” del seu gènere segons la Generalitat de Catalunya, compartint espai amb festivals com Barnasants -estratègic de la cançó d’autor-, el Festival Castell de Peralada -estratègic de la dansa- o el Festival de Torroella de Montgrí -estratègic de la música clàssica-.
Comments are closed.

Back to Top ↑