Animal s’acomiada dels escenaris

Gerard Aledo, el cantant, presenta el seu nou projecte.

Després de 3 anys i més de 170 concerts, Animal, la banda liderada per Gerard Aledo, s’acomiada dels aquest dimecres, 22 de maig, a la Sala Luz de Gas, en el marc del Festival Guitar BCN 2019 amb les entrades exhaurides. Però no és només un comiat: “La primera nit amb Gerard Aledo” serà la presentació del nou projecte del cantant, més personal i intimista sota el seu nom.

El concert compta  amb col·laboracions de luxe del panorama musical català que han volgut acompanyar Gerard Aledo en la seva estrena, com Ramon Mirabet, Suu, Cesk Freixas, Marcel Lázara i Julia Arrey, Marta Trujillo i Ju.

Animal ha necessitat només dos discos per consolidar-se com un dels valors més en alça del pop català. Amb cançons que ja formen part del cançoner popular com “Només amb tu, “Fets a mida” o “Si tot va bé”, ha convençut milers de seguidors que han reproduït milions de vegades els seus singles. Tot un públic multitudinari i fidel que l’ha acompanyat durant els tres anys de vida. Els seus èxits van arribar a número u a les llistes de les principals emissores de ràdio del país, que des del primer moment van fer costat com a un dels valors més emergents del pop nacional.
Comments are closed.

Back to Top ↑