Anna Ferrer amb un so més transgressor

Presenta el seu segon disc, “Krönia”, el dia 28 de novembre a la Sala Apolo 2 de Barcelona.

“Krönia” és el segon disc de la cantant Anna Ferrer, un projecte a través del qual la seva essència folklòrica es transforma i s’expandeix, mitjançant el processament electrònic, cap a un univers sonor únic.
 
És un disc de temes propis que vol trencar amb el caràcter local del seu primer treball, ‘Tel·lúria’, per agafar una mirada més universal, actual i transversal. Té més de la meitat de les cançons en castellà i a nivell musical és el resultat de barrejar el bagatge mediterrani, folk, ètnic, de la cantant amb la producció a càrrec de Panxi Badii que, a través de l’experimentació dels sons electrònics, tant amb el processament de les veus com en l’ús d’instruments no tant orgànics, genera un so més actual, fresc i transgressor.
 
La producció del disc és l’equilibri entre els bagatges tant diferents de la cantant menorquina i del productor i tècnic Panxi Badii, un procés cuit a foc lent, que tenia com a objectiu trobar la intersecció entre els seus camins. I podem dir que l’han trobat.
 
Anna Ferrer emergeix a Menorca i s’expandeix cap a Catalunya col·laborant amb artistes de renom com Toti Soler, Mario Mas, Coetus, Salvador Sobral …
 
Destaca la seva col·laboració amb la pianista i compositora Clara Peya, amb la qual comparteix gairebé la totalitat de la gira del disc “Oceanes” que la pianista va treure el 2017.
 
És en el mateix any en el qual Anna Ferrer s’estrena com a cantautora amb el seu primer disc “Tel·lúria”, un treball de cançons pròpies que pretén ser un homenatge a la seva illa, Menorca.
 
Ara, al 2019, després de tot aquest camí, presenta el seu segon disc, “Krönia”, amb el qual obre horitzons fusionant el seu bagatge folklòric i ètnic amb el llenguatge d’avantguarda i el més comercial i electrònica.
Comments are closed.

Back to Top ↑