Arquitectura primera
Pascal Comedale i Ivette Nadal

Ivette Nadal es troba en el seu moment més íntegre, després d’una dècada als escenaris retorna al lloc i punt de partida amb l’espectacle i disc “Arquitectura primera”.
Durant aquests deu primers anys la cantautora s’ha mogut per territoris expressius i una formalitat una mica llunyans dels cànons habituals de la cançó d’autor del nostre país i per celebrar-ho, ens presenta entre el pop-rock i la bohèmia una cita irrepetible amb el compositor i multiinstrumentista inclassificable Pascal Comelade.
De les trobades entre Barcelona i Perpinyà neix una simbiosi intergeneracional a través de la comunicació musical. De la mà de Pascal Comelade ens fan una revisió personal de les cançons més representatives d’Ivette Nadal amb nous arranjaments; amb un so més radical i elegant, oferint entre els dos un directe únic el 19 d’Octubre a l’Auditori de Granollers acompanyats per la banda d’Ivette Nadal.
Al directe de l’espectacle “Arquitectura primera” també s’han creat cançons de nova volada fetes per l’ocasió a quatres mans, i també deixaran entreveure els referents i mestres que tenen en comú; ens versionaran temes dels Rollings Stones i Pj Harvey al català amb lletres inèdites d’Enric Casasses.
Del repertori han sel.leccionat dues que han enregistrat i que han publicat en format de digipack i també de Vinil 7′ a 45rpm i que es posaran a a la venda únicament 300 unitat.
Comments are closed.

Back to Top ↑