Avançament de la programació del Festival Càntut 2018

El Festival Càntut, dedicat a la música de tradició oral, avança alguns dels noms que formaran part de la seva tercera edició, que tindrà lloc del 16 al 18 de novembre a Cassà de la Selva: Balkan Paradise Orchestra, Cobla Catalana dels Sons Essencials, i Arnau Tordera i Magí Canyelles.

El Festival Càntut de Cassà de la Selva avança alguns dels noms que formaran part del cartell de la tercera edició, que tindrà lloc del 16 al 18 de novembre. Es tracta del concert de Balkan Paradise Orchestra, la presentació a les comarques gironines del nou disc de la Cobla Catalana dels Sons Essencials i l’estrena a la demarcació de Girona de l’espectacle “Les cançons seran sempre nostres” d’Arnau Tordera i Magí Canyelles.
Un cap de setmana dedicat a la música de tradició oral, amb actuacions i diverses activitats per a tots els públics. Aquesta és la proposta que està preparant la tercera edició del Festival Càntut, que presenta algunes de les activitats ja confirmades en espera de presentar tota la programació.
Recuerdem que ja es va anunciar en el seu moment el curs de percussió corporal amb repertori de tradició oral “Santi Serratosa & Càntut”, dut a terme conjuntament amb l’AEMCAT (Associació d’Ensenyants de Música de Catalunya) i que es realitzarà a partir del 27 d’octubre a Cassà de la Selva. Durant el festival, els alumnes d’aquest primer taller duran a terme una actuació per mostrar-ne els aprenentatges.
Comments are closed.

Back to Top ↑