Avançament de la programació del Festival Strenes 2019

Del 30 de març al 05 de maig es durà a terme, a Girona, la setena edició de l’STRENES, el festival de les estrenes musicals del país que va convocar a més de 30.000 espectadors a la passada edició.

Noa, l’artista israeliana més internacional, ha triat STRENES per presentar en directe el seu esperat nou àlbum d’estudi  Letters to Bach. Un disc on Noa s’atreveix a adaptar i a posar veu a dotze composicions de Johan Sebastian Bach. El disc es publica al febrer i ha estat produït pel mític productor Quincy Jones. 

Alfred García, un dels concursants catalans més populars de la darrera edició d’Operación Triunfo, ha volgut estrenar a Girona 
1016, el seu primer i esperat llarga durada. Un concert pel qual ja s’ha venut el 70% de l’aforament de l’Auditori de Girona.

Lax’n’Busto torna després de sis anys amb cançons noves amb un nou disc anomenat
Polièdric, on destaca la tornada de Pemi Fortuny, cantant i cofundador de la banda. D’aquest disc només se’n faran tres presentacions en directe i l’estrena serà al festival gironí.

Rosana, una de les artistes canàries més estimades a Catalunya, presentarà a comarques gironines el seu original espectacle “Como en Casa”. Un concert on ella sola, com si estigués al sofà de casa, repassa un repertori de grans èxits de la seva carrera, que escull el públic assistent.

Va ser una de les notícies del final de gira d’Els Amics de les Arts: Eduard Costa deixa la banda i comença a caminar en solitari sota el nom de
L’Últim Indi, un projecte que es presentarà de manera oficial a l’STRENES.

Tant el grup com el festival, van decidir anul·lar el concert al terrat que havien de protagonitzar Els Catarres en solidaritat amb l’empresonament dels líders independentistes, anunciat el dia abans al concert. Un any després, Els Catarres tornen a l’STRENES amb un nou espectacle de caràcter únic, pensat per auditoris anomenat “Totes les Cançons parlen de tu”.

Miquel Abras, un dels cantants gironins amb una carrera més dilatada i exitosa, serà el responsable de tancar el festival STRENES 2019 amb un concert únic amb col·laboracions molt especials al màgic escenari de les Escales de la Catedral. Abras acaba de publicar dos discs nous, i “Fills del Mar” -el seu primer senzill- ja és un dels més radiats del país.

Pavvla, una de les artistes emergents i amb més projecció de casa nostra presentarà a Girona el seu esperat segon disc
Secretly hoping you catch me looking.
Comments are closed.

Back to Top ↑