Avançament del que serà nou disc dels valencians, Cactus

“Frankenstein” està produït per Mark Dasousa i és el primer avançament del seu segon disc, que es publicarà després de l’estiu a través del nou segell barceloní, Halley Supernova.

Cactus és un grup de les comarques centrals del País Valencià capitanejat per Eldemuro, Samantha i Mikelen, que practica una combinació meravellosa de hip hop cru, música electrònica i actitud pop.
Gràcies a un potentíssim primer disc homònim produït per Mark Dasousa, que també contenia col·laboracions de PlanB, i cançons espectaculars com la cançoneta comercial “Fusta”, Cactus s’han anat obrint camí en la potent i escena rica valenciana actual.

En la seva curta trajectòria, Cactus s’ha prodigat a arreu del País Valencià, alhora que s’ha establert com a grup emergent, al mateix temps que consolidat. Han tancat amb autèntiques raves inoblidables festivals com Festardor, Festivern i Feslloch. Han estat nominats com a grup revelació als Premis Tresdeu 2018, també als Premis Ovidi 2018, als Premis Enderrock en la categoria de millor treball de hip hop i músiques urbanes.
Ballar és el pla! Sota aquest crit de guerra, Cactus continua aquest 2019 donant guerra amb la presentació de “Frankenstein”, el primer avançament del seu segon disc, que es caracteritzarà d’un so més atrevit i electrònic i l’actitud hiphopera sense pèls a la llengua que els caracteritza. El disc veurà la llum a finals d’any a través del segell barceloní Halley Supernova, una branca del segell barceloní Halley Records.
“Frankenstein” és una al·lusió metafòrica a la criatura ideada per Mary Shelley. S’ha creat un monstre. Cactus és aquest monstre. Com la criatura novel·lesca, Cactus és una suma d’elements i components molt diversos procedents de diferents estils musicals que se sublimen en una cançó de caire hardcore i agressiva. Amb un beat ferotge i el mestratge del productor Mark Dasousa, “Frankenstein” és la millor carta de presentació del que Cactus està preparant per després de l’estiu.
El clip ha estat realitzat per El Hombre Viento (ZOO, Esne Beltza, Charly Efe…), en una mansió abandonada a la Colònia Santa Eulàlia (Alacant), que va ser seu i reducte del socialisme utòpic.

(mireu videoclip en el nostre apartat dedicat a videos)
Comments are closed.

Back to Top ↑