Balanç del Festival Clownia

1 Juliol, 2019

La sisena edició tanca sumant un nou èxit de convocatòria d’un públic intergeneracional atret per un cartell musical de qualitat.

Clownia, el festival somiat per Txarango a Sant Joan de les Abadesses, ha exhaurit per sisè any consecutiu totes les entrades posades a la venda gràcies a un cartell de luxe que comptava amb grans propostes de l’escena catalana actual com Oques Grasses, Buhos, Green Valley, Doctor Prats, Itaca Band, Suu, Lildami, Joan Garriga, Balkan Paradise Orchestra, Segonamà, Natxo Tarrés o l’Elèctrica Dharma; acompanyades de les valencianes Mafalda i Pupil·les, les madrilenyes Tremenda Jauría i la llegendària orquestra colombiana La-33. En un apartat més íntim, han triomfat les propostes de Joan Dausà, Judit Neddermann i unes sorprenents Karamba.

La programació gratuïta a la plaça major de Sant Joan de les Abadesses ha tornat a acollir milers de persones que durant tres dies han conviscut de manera excel·lent amb els veïns. El ja clàssic concert dels Di-Versiones ha estat un dels punts àlgids d’aquest escenari.

El Clownia ja es prepara per a la seva setena edició.
Comments are closed.

Back to Top ↑