BarnaSants 2016

BARNASANTS 2016 El festival proposa un focus especial a Veneçuela, amb 4 concerts amb artistes del país Durant gairebé tres mesos de durada, el festival combina una programació que agrupa els cantautors més destacats a nivell internacional i dels Països Catalans El BarnaSants proposa produccions pròpies com Jotes de combat, que serà l’espectacle inaugural d’aquesta [&hellip

BARNASANTS 2016

El festival proposa un focus especial a Veneçuela, amb 4 concerts amb artistes del país

Durant gairebé tres mesos de durada, el festival combina una programació que agrupa els cantautors més destacats a nivell internacional i dels Països Catalans

El BarnaSants proposa produccions pròpies com Jotes de combat, que serà l’espectacle inaugural d’aquesta XXIa edició.

Enguany el BarnaSants arrenca amb un concert especial dedicat a la jota, un gènere menystingut però no per això poc valuós. Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, Miquela Lladó, Eva Dénia i Eliseo Parra posaran la veu en un espectacle que reivindica la jota com a origen de la cançó protesta. Un concert que serà enregistrat i que compta amb la col·laboració del Centre Artesà Tradicionàrius.

Pel que fa la cloenda, serà a càrrec de Joan Isaac, que oferirà el seu concert Joies italianes i altres meravelles. Un apropament a la cançó italiana a partir de les cançons de 10 cantautors, que van de Giorgio Conte o Fabrizio André a Vinicio Capossela. També inclou en el seu concert algunes cançons d’amics que confessa que li hauria agradat escriure: temes de Silvio Rodríguez o Luis Eduardo Aute.

Inauguració i cloenda se celebraran al Teatre Joventut de l’Hospitalet de Llobregat, un escenari clau del BarnaSants que enguany celebra el seu 25è aniversari.

Programació: http://barnasants.com/wp/index.php/concerts/2016-01/
Comments are closed.

Back to Top ↑