Canta Canalla publica l’àlbum “Revolucions per menuts”

És el segon llançament del quintet valencià de música familiar.

La formació valenciana de música familiar Canta Canalla ha editat el seu segon treball discogràfic, “Revolucions per menuts, en format digital. Les onze cançons del repertori estan disponibles en plataformes com Bandcamp, Spotify o iTunes.

Després del seu EP de debut, on s’atrevien amb estils com el vals, les ranxeres, el blues, el tango o la rumba, els membres de Canta Canalla han continuat aprofundint en el seu eclecticisme musical. Així, han introduït melodies del folk americà, la cúmbia, el twist i el rock, gènere que té més presència. Tanmateix, la gran novetat de Revolucions per menuts és la participació de fins a quatre membres del grup en les veus principals, tasca fins ara reservada a un sol cantant.

En les seves tonades, Canta Canalla convida les criatures a lliurar-se a la bogeria del ritme amb unes coreografies ben especials. A més, fan un cant a l’amistat, intenten despertar la imaginació dels infants i conviden personatges molt particulars. De tota manera, el grup creu en la capacitat de xiquets i xiquetes per escoltar i interpretar les lletres de l’àlbum a la seva manera.
Comments are closed.

Back to Top ↑