Cartell complet de l’Acústica 2019

L’Acústica de Figueres, el termòmetre musical del país, el festival estratègic de pop-rock que atorga la Generalitat de Catalunya, es durà a terme del 29 d’agost al 1 de setembre.

Més de 108.000 espectadors a la passada edició el posicionen com el tercer festival amb més poder de convocatòria del país. El festival estratègic de pop-rock de Catalunya arriba a la divuitena edició consolidat com el festival que mesura l’Estat de forma de la música del país.


Els 108.000 assistents de la passada edició posicionen l’Acústica al pòdium dels grans festivals del país. Només superat en xifra d’espectadors pel Primavera Sound i el Sónar.


L’aposta sense complexos pels artistes del país – que combina els més consolidats amb els artistes que estan més d’actualitat o amb els emergents que ja destaquen i que el festival vol donar suport- ha demostrat i ha donat fiabilitat a d’altres esdeveniments que si aposten per la música del país es pot dur a terme un festival d’èxit.

Fangoria juntament amb els grans grups festius del país (La Pegatina, Oques Grasses, Zoo o Buhos), noms clau del pop (Dorian, Mirabet, Eril o Clara Peya) i noms de l’escena urbana catalana (Lildami, Jazzwoman o Delafé), a la divuitena edició d’un Acústica que espera superar els 108.000 espectadors.
Comments are closed.

Back to Top ↑