Celebració dels 25 anys de Música Global

10 Setembre, 2020

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya farà quatre concerts a l’Auditori de Girona per presentar el seu nou projecte “Emociona’t amb 25 anys de cançons” per celebrar els 25 anys de la discogràfica.

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC), el projecte musical que impulsa la Fundació Metalquimia, se suma a les propostes de cultura segura i tornarà als escenaris aquesta tardor per presentar el seu darrer treball, “Emociona’t amb 25 anys de cançons”. En total es faran quatre concerts entre el 27 i el 29 de novembre a  l’Auditori de Girona, amb el 50% d’aforament de la sala per tal de garantir les mesures de prevenció i seguretat de la Covid-19. Com a novetat, dos dels concerts programats seran matinals.

Concerts programats:
Divendres 27 de novembre – 20:30h
Dissabte 28 de novembre – 12:00h (matinal) i 20:30h
Diumenge 29 de novembre – 12:00h (matinal)

“Emociona’t amb 25 anys de cançons” és el primer projecte del cicle “Emociona’t” i neix amb l’objectiu de celebrar el 25è aniversari d’una de les discogràfiques catalanes més emblemàtiques, fundada a Girona el 1995 per Salvi Cufí. El nou treball ha comptat amb la participació dels cantants Manu Guix, Elena Gadel, Miki Núnez i Paula Giberga, a més de la Polifònica de Puig-reig, que interpretaran les peces més emblemàtiques que han marcat la trajectòria de la discogràfica i també de la música catalana recent, reversionant cançons de Blaumut, Doctor Prats, Lax’n’Busto, Gossos, Sopa de Cabra o Els Amics de les Arts, entre molts altres.

L’enregistrament del nou treball de la Simfònica de Cobla i Corda va començar el juliol passat a l’Auditori de Girona i s’ha completat aquests primers dies de setembre a l’estudi 44.1 d’Aiguaviva, on avui s’ha fet una presentació amb la participació de Josep Lagares, president executiu de Metalquimia; Salvi Cufí, president de Música Global; Francesc Cassú, director musical de la Simfònica de Cobla i Corda; Jaume Lleixà, director tècnic de la SCCC, i els solistes que participen al projecte, que han expressat la seva satisfacció per ser part del projecte.
Comments are closed.

Back to Top ↑