Celebració dels 50 anys del Festival Folk

El concert, “VEUREU COM DANSA EL POMER. 50 anys del Festival Folk 1968-2018”, tindrà lloc el diumenge 27 de maig a les 18.30 h i serà el fi de festa del festival LA TAMBORINADA amb la participació del Grup de Folk històric: Jaume Arnella, Oriol Tramvia, Pau Riba, Jordi Pujol, Tita Soler, Consol Casajoana, Isidor [&hellip

El concert, “VEUREU COM DANSA EL POMER. 50 anys del Festival Folk 1968-2018”, tindrà lloc el diumenge 27 de maig a les 18.30 h i serà el fi de festa del festival LA TAMBORINADA amb la participació del Grup de Folk històric: Jaume Arnella, Oriol Tramvia, Pau Riba, Jordi Pujol, Tita Soler, Consol Casajoana, Isidor Marí, Albert Batiste, Jordi Batiste, Josep Ma Camarasa, Falsterbo: Eduard Estivill, Montse Domènech, Jordi Marquillas, Albert Guitart, Ricky Araiza i el col·lectiu Els Cinc Dits d’Una Mà, en homenatge i record a Xesco Boix, amb Àngel Daban, Lluís Ma Panyella, Noè Rivas i Jep Valls. Presentat per Jordi Pesarodona i il·lustracions en directe de Valentí Gubianas.

El CAT i el Grup de Folk han preparat un concert per reviure el Primer Festival Folk al Parc de la Ciutadella que va tenir lloc el 30 de maig del 68, on es va presentar el Grup de Folk i que va ser el primer concert multitudinari a l’aire lliure en ple franquisme, que va aplegar més de 10.000 persones.

Aquest concert serà la cloenda de La Tamborinada una gran festa familiar, inclusiva i solidaria, organitzada per la Fundació La Roda, oberta a tothom.
Comments are closed.

Back to Top ↑