Cicle “Hi Som!” a Sabadell

17 Juny, 2020

El projecte presentarà, els mesos de juliol i agost, set sopars-concert d’artistes ben populars a la terrassa de la cafeteria Urpí als Jardins, al Jardí de l’Espai Cultura Sabadell.

Els concerts es portaran a terme tots els dissabtes de juliol i agost al vespre. Les entrades anticipades ja es poden adquirir per 19,95€. Cada localitat inclou un sopar pica-pica (que es començarà a servir a les 20.30) i el concert posterior, que començarà a les 21.30. El mateix dia de l’espectacle, el preu de les entrades serà de 25€.

Com és marca d’UiU, el cicle combinarà propostes de quilòmetre zero amb noms consagrats a l’escena musical catalana. De fet, Hi Som! s’obrirà i es tancarà amb propostes sabadellenques. L’inaugurarà, el 4 de juliol, l’Il·lús Teatre Ensemble, una formació integrada per Marina Prades (veu i violí), Oriol Padrós (veu i guitarra) i Jan Fité (contrabaix i arranjaments). El grup oferirà una selecció de temes procedents de les diferents produccions d’Il·lús Teatre amb direcció del propi Jordi Fité.

El 18 de juliol actuarà la cantant i actriu Elena Gadel que, acompanyada de Carlos Monfort, oferirà un recull dels seus temes més coneguts. Li prendrà el relleu (25 de juliol), la terrassenca Gemma Humet acompanyada de Pau Lagardas. Els concerts del mes d’agost estaran protagonitzats per Judit Neddermann (1 d’agost), Miquel Abras (8 d’agost) i Jofre Bardagí (22 d’agost). El cicle es clourà (29 d’agost) amb el sabadellenc Roger Padrós, que presentarà els temes del seu primer EP, titulat Mil más.

Hi Som! es completarà, els divendres al vespre i els dissabtes i diumenges al migdia, amb sessions gratuïtes de DJ a la terrassa d’Urpí als Jardins, per gaudir dels capvespres i dels vermuts d’estiu en un espai excepcional. 




Comments are closed.

Back to Top ↑