Comença la VII edició del Festival Bioritme

21 Agost, 2019

Totes les entrades exhaurides després d’haver ampliat l’aforament a 5.000 persones.

La setena edició del festival presenta un cartell paritari de luxe amb més de 40 artistes nacionals i internacionals repartits en 4 escenaris, com SFDK, Oques Grasses, Tribade, Adala, La Sra Tomasa o els holandesos Zep and friends.

El Bioritme és el primer festival de música de tot l’estat amb productes 100% ecològics. Se celebra al Pantà de Sau, un dels entorns naturals més importants de Catalunya, que a l’hora és un espai únic per viure l’experiència d’un esdeveniment musical líder en consciència ecològica. Els productes usats tenen un impacte ambiental molt menor que els habituals als macrofestivals i una filosofia solidària i horitzontal que aposta per un preu competitiu a les entrades.

L’edició del Bioritme 2019 compta amb una quarantena de grups i DJs rics en ritmes d’orígens i estils molt diversos, repartits en quatre escenaris. L’escenari BioTerra acull música durant el dia. L’escenari BioVent està dedicat a la cançó d’autor. L’escenari BioFoc és dels millors discjòqueis de l’escena reggae, dubsted i worldmusic. L’escenari principal, alberga els principals concerts, que tanquen les jornades. Aquest any l’escenari principal comptarà amb alguns dels millors representants de la música urbana del país com ZOO, Tribade, SFDK i Homes Llúdriga. Inclús un dels màxims exponents madrilenys del gènere, com les Tremenda Jauría. El Bioritme acollirà també referents del reggae en català com el barceloní Adala & The Same Song Band i els valencians Auxili, i del folk reivindicatiu de les consolidades Roba Estesa i Ebri Knight. Sense oblidar els grups de música festiva com els osonencs amb més èxit del moment, Oques Grasses, els barcelonins La Sra Tomassa, les valencianes Mafalda, els madrilenys Tranceuntes i els gallecs The Skarnival. En representació del punk en català, el grup gironí Milenrama presentarà nou disc. Per tancar les nits comptaran amb DJ Partisana, DJ Nafentt, DJ Setaquehbla i DJ Magenta.

Després de penjar el cartell de sold out a les dues edicions anteriors, aquest any s’ha ampliat l’aforament fins a 5.000 persones. La setena edició tindrà lloc del 22 al 26 d’agost al Pantà de Sau.
Comments are closed.

Back to Top ↑