Concert d’Ivette Nadal i Caïm Riba retransmès en directe i en obert per internet

19 novembre, 2020

Dins de la programació del BarnaSants, diumenge, dia 22, a les 19h.

Gràcies a l’Amical Barnasants (format per la que la gran majoria de les persones van donar suport a través de la campanya de micro mecenatge a Goteo) no cancel·len el concert d’Ivette Nadal i Caïm Riba a la guitarra d’aquest diumenge 22 a les 19h: el retransmetran en directe i en obert per internet.

Ivette Nadal torna amb un nou llibre de poemes que s’edita amb l’editorial Cafè Central. I en fa un espectacle combinant la seva guitarra acústica amb guitarres elèctriques, veus i efectes buscant l’essència de l’ànima i l’àngel de les cançons mitjançant la nova producció i la nova forma de cantar-les i recitar-les.

Tot lligant els seus poemes nous amb cançons dels seus 5 discs i temes de nova volada. Actualment ens presenta de la mà d’en Caïm Riba a la guitarra, uns nous arranjaments amb un so cosmopolita, amb nous aires rítmics, jugant amb petits estralls de rumba, i aires més alegres, però destaca sobretot una nova actitud escènica i interpretativa.

Si voleu fer una pregunta a Ivette Nadal, envieu-la a comunicacio@barnasants.com abans del directe de diumenge i li faran arribar perquè us pugui respondre. 

Podeu seguir aquest concert a través de la pàgina de BarnaSants: www.barnasants.com.
Comments are closed.

Back to Top ↑