Cris Juanico, recorregut musical per Menorca

20 octubre, 2020

El de Ciutadella visita el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio aquest divendres (9h, 13h i 19h). Ens presenta el seu onzè disc en solitari, “Salpols”.

“Salpols” és el nom de l’actual espectacle que Cris Juanico està girant pels escenaris i que ara també es converteix en disc. Aquest tast de cançons extretes de l’espectacle ho presentarà aquest divendres en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio.

La veu i la guitarra de l’artista menorquí, acompanyades de violí i contrabaix, desfullen una proposta de caire intimista en la que la mar salada i la pols de la terra abracen cançons dibuixades amb desig, melangia, natura, festa, somnis, sentits, vent, silenci, compromís… Una proposta que planeja pels contorns de Menorca, i tan prest contempla i canta a la mar propera i a l’hora immensa i oberta – ara sal – com ens apropa al terra endins de l’illa més personal – ara pols.

En una illa, el límit i llindar màxim és la seva costa. Aquest contorn sinuós, ple d’entrants dolços i d’abruptes esquitxats per la mar, és també el mateix límit de la mar infi nita. Una línia, una senda, dues visions, dues versions. Frontera i nexe de dos mons estretament pròxims i diferents: la terra que trepitges i on vius enfront la grandària de la mar, el pont d’escapada no explorat. Entre tots dos dibuixen un mateix perfil.

 
Comments are closed.

Back to Top ↑