El dia 15 torna el cicle de concerts en sales d’ASACC

La seva setena edició ve carregada de grans noms de l’escena local i internacional.

Amb un cartell en constant construcció, de moment es confirmen 20 concerts en diferents sales seguint la mateixa filosofia: una banda consolidada apadrina a un talent emergent per oferir una programació d’estil variat arreu del territori català.

Us destaquem els concerts dels artistes del nostre país en aquest Curtcircuit 2019.

Amb més de 20 anys sobre els escenaris i després de dues llargues gires presentant els seus anteriors treballs, Pau Vallvé actuarà el 4 d’abril a la Sala Apolo amb un nou llançament, ‘Life vest under your seat’, flanquejat per Darío Vuelta (baix i samplers) i Víctor García (bateria). Amb el seu directe explosiu, elèctric i introspectiu, i sempre emotiu, mai defrauda. Completarà el doblet la jove cantautora Marta Knight, que amb només 19 anys s’ha convertit en una de les revelacions emergents de l’últim any.

El 12 d’abril tindrà lloc el concert-celebració del 10è aniversari de The Gramophone Allstars Big Band amb un concert molt especial a la Sala Apolo. Una festa on confluiran des del soul i el jazz, fins a ritmes jamaicans i del Carib com el boogaloo o el calypso. Coincidint amb el seu aniversari, preparen un nou EP on brillarà la cara més skatalitica del seu repertori. Abans, tindrem un warm-up que farà cremar la pista de ball amb The Rigodonians. Format pel selector Pablo Tudela, el MC Rodrigo Laviña i dues col·leccions de vinils impressionants que naveguen del funk a la bossa nova, passant pel R&B, la cúmbia, el rap, la salsa, el dancehall…

Falciots Ninja presenten el seu nou treball, ‘Gràcies per tot’, el 4 de maig a la sala VOL. Suposa un nou gir sonor, més acústic i orgànic, amb sis càpsules vitamíniques i textos d’agraïment per aquests 5 anys de carrera musical. Obriran la nit, Nyandú, que segueixen de gira amb el seu últim àlbum ‘Fernando Rogelio Estévez’, un disc que navega entre el pop, el rock i el folk. Nyandú sempre busquen nous horitzons on portar la seva música, sonoritats diferents i patrons musicals sorprenents. Els seus concerts, com sempre, són impecables!

Les últimes confirmacions, de moment, d’aquesta primera temporada són el triple concert d’Oques Grasses amb Lildami en tres localitats catalanes diferents els dies 17 i 25 de maig i el 8 de juny, a El Clap de Mataró, l’Stroika de Manresa i La Cabra de Vic, respectivament. Oques Grasses demostren amb el seu nou treball que tenen una imaginació i personalitat desbordants. Compartiran escenari amb el raper/traper català Lildami, que destaca per tenir un missatge positiu en les seves lletres, allunyat de l’estereotip de drogues i violència. Una bona dosi de lletres intel·ligents, penetrants i iròniques d’altíssima destresa, que acompanyades dels millors beats es converteixen en un còctel irresistible.

Comments are closed.

Back to Top ↑