El Diluvi uneix artistes a “Respira”, un crit per les dones del 8M

Un homenatge a les dones que surten al carrer el 8M, on canten al costat de Roba Estesa, Tremenda Jauria, Suu, Gemma Humet i Jazzwoman.

Tot neix d’un treball de la cooperativa El Diluvi, centrat en les piqueteres de les darreres vagues del 8M a València. La idea era entrevistar diferents dones participants de les manifestacions i les vagues del Dia de la dona, per a esbrinar els motius, les sensacions i, sobretot, què sent i com se sent una dona en un dia tan assenyalat. Les converses i entrevistes inspiren una cançó que finalment es transforma en “Respira”. Respirar, pel sentiment introspectiu. També respirar per prendre força i energia, per saber a on, per què i quan un mateix s’ha de posar en marxa.

Però no tot acaba en un text i una melodia. El Diluvi decideix que la presència femenina no s’ha de quedar en l’essència, sinó que també ha de prendre forma en la presència d’una sèrie de dones que acompanyessin la cantant de la banda, la Flora. Així, l’acompanyen Gemma Polo i Sandra Brake de Roba Estesa, les cantautores Suu i Gemma Hummet, Mc Machete de Tremenda Jauria i la rapera Jazzwoman. I apareix “Respira”, que és una
mostra de diferents veus femenines i diferents varietats lingüístiques, no només a nivell dels Països Catalans, sinó també estatal.

La cançó ha estat produïda, gravada i mesclada per David Rossell i el videoclip que l’acompanya és obra de .Futuro.
Comments are closed.

Back to Top ↑