El Festival Cantilafont ajorna la seva vuitena edició

20 Maig, 2020

El festival, que s’havia de celebrar el cap de setmana del 17 i 18 de juliol, se celebrarà el juliol del 2021 a Sant Bartomeu del Grau (Lluçanès).

El Festival Cantilafont ajorna la seva vuitena edició, prevista per al 17 i 18 de juliol a Sant Bartomeu del Grau (Lluçanès), i tindrà lloc el juliol del 2021 en el mateix emplaçament. L’organització treballa per mantenir la programació que s’havia anunciat fins al moment.

Organitzat per l’Associació Voraviu Produccions Culturals, el Cantilafont és un festival cultural i gastronòmic que busca descentralitzar la cultura, allunyant-la de les grans ciutats. Cada any l’esdeveniment posa en valor els espais naturals i rurals del territori, i aposta per una experiència global amb propostes musicals, arts escèniques i productes de proximitat. L’actual incertesa generada per la COVID-19, fa que no es pugui realitzar la vuitena edició tal com s’havia ideat i, per aquest motiu, s’ha decidit cancel·lar-la.

Segons l’organització, “Som gent d’abraçar, de compartir, de regalar somriures, de ferm compromís per la nostra terra i de viure de prop allò que tant ens agrada -la vida i la cultura- envoltats d’una postal de luxe, el Lluçanès. Però la situació actual fa que ens haguem de replantejar, com a petita entitat que som, la manera de seguir aportant propostes culturals de qualitat a casa nostra”.

Consolidat com un dels festivals artístics de referència tant per la seva programació artística (que apropa nous llenguatges entre artistes consolidats i projectes emergents), com per la seva filosofia sostenible i de proximitat (que promou el respecte pel medi ambient i busca la conscienciació del públic assistent), el Cantilafont ja treballa per crear una edició a mida per al 2021, tot i que no descarta noves formes d’arribar al públic durant aquest any.

Pel que fa a les entrades i abonaments ja adquirits fins al moment, es podran utilitzar en l’edició del 2021. En el cas d’aquelles persones que prefereixin el retorn de l’import, rebran un correu electrònic amb les indicacions pertinents.
Comments are closed.

Back to Top ↑