Avançament del cartell de la 15a edició del Festival (a)phònica

En espera de presentar tota la programació, el Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, avança alguns dels noms que formaran part del cartell de la 15a edició, que tindrà lloc del 13 al 17 de juny al Pla de l’Estany. Es tracta del cantautor italià Vinicio Capossela, que actuarà a l’Estrella Damm Club Natació [&hellip

En espera de presentar tota la programació, el Festival de la Veu de Banyoles, (a)phònica, avança alguns dels noms que formaran part del cartell de la 15a edició, que tindrà lloc del 13 al 17 de juny al Pla de l’Estany. Es tracta del cantautor italià Vinicio Capossela, que actuarà a l’Estrella Damm Club Natació Banyoles, i Xarim Aresté (totes les entrades ja exhaurides) i Marcel Lázara i Júlia Arrey, que actuaran a la Barca Tirona. Les entrades per a aquests concerts a la venda al web del festival.

Dissabte 16 de juny, serà el torn de Xarim Aresté. De veu esquinçada i aura enigmàtica, el músic de Flix és un virtuós de les paraules i un poeta de la guitarra. Ha col·laborat amb artistes com Maika Makovski, Paul Fuster, Sanjosex, Pascal Comelade o Josele Santiago, entre d’altres, i encara ha tingut temps de liderar projectes propis com Very Pomelo o actualment el més personal, que presenta sota el seu nom. Amb l’anterior disc, La rosada (Bankrobber, 2015), el cantant i guitarrista va recollir nombrosos premis. Ara ha apujat l’aposta amb Polinèsies (Bankrobber, 2017), un viatge per un univers alhora íntim i col·lectiu on cada cançó és una illa formada per mil illes diferents. I per anar d’illa en illa, res millor que navegar amb la barca Tirona per l’estany, mentre desgrana en solitari les emocions que s’amaguen rere les cançons (20 h, 10 €).

L’altra actuació que acollirà la Barca Tirona és la de Marcel Lázara i Júlia Arrey, el diumenge 17 de juny a les 19:30 h. Després de dos discos i centenars de concerts amb Txarango, Marcel Lázara ha estat dos anys viatjant amb bicicleta pel Brasil al costat de la seva parella. Ara han tornat a Catalunya amb un nou projecte, inspirat en aquesta experiència rodada i vital. Un diari musical i emocional que pren forma de disc a Sonhos da rua (Halley Records, 2018), amb cançons que no parlen de grans proeses sinó de sentiments, somnis, fracassos i il·lusions. Un trajecte amb sabor mestizo que connectarà sense complexes l’Estany de Banyoles amb els paisatges tropicals brasilers i que presemntaran acompanyats de Pol Parera a les percussions.
Comments are closed.

Back to Top ↑