El Festival Strenes viu la seva millor edició amb 35.500 espectadors

S’han assolit onze concerts amb entrades exhaurides -un nou rècord del festival-, dels 18 concerts programats de pagament, assolint una mitjana d’ocupació total del 88%.

El Festival Strenes 2019 passarà a la història després d’haver aconseguit onze concerts amb el cartell d’entrades exhaurides: Alfred Garcia, Els Catarres, Elèctrica Dharma, Rosana, Lax’n’Busto durant dos dies, la celebració dels 20 anys de Mishima, Macaco, Gerard Quintana, L’Últim Indi i Miquel Abras.

L’altra dada positiva i significativa és que la resta de concerts que no s’han exhaurit han obtingut tots un mínim d’un 70% d’ocupació. Això certifica el rol de prescriptor que està adquirint el Festival Strenes i la confiança que li ha dipositat el públic assistent.

De les 16.000 entrades que es van posar a la venda se n’han venut prop de 14.000, cosa que suposa un 88% d’ocupació. Els concerts amb entrada lliure han rebut un total de 21.500 espectadors. Es calcula que pel nou escenari de la pujada de Sant Domènec la nit de dissabte (la de divendres es va suspendre per pluja) i per l’escenari de l’Auditori de La Mercè -tots dos d’accés gratuït- hi han passat uns 1.000 espectadors. Finalment, es calcula que uns 12.500 espectadors han passat pels concerts de la festa major d’Strenes a la Plaça Catalunya del cap de setmana passat i prop de 8.000 pel concert inaugural del terrat protagonitzat per l’estrena del nou disc dels Oques Grasses.
Comments are closed.

Back to Top ↑