El Let’s Festival més ambiciós

19 Desembre, 2019

El Festival s’obre a nous espais escènics de l’Hospitalet de Llobregat i convoca grans noms a la seva XV edició.

Un total de 47 bandes i 23 concerts és la gran oferta del cartell d’aquest 2020 del Let’s Festival, que enguany arriba a la seva XV edició amb millor forma que mai. Com a gran novetat, el festival serà present a nous espais escènics de l’Hospitalet del Llobregat. A la ja clàssica sala Salamandra, enguany s’hi afegeixen el nou Espai Zowie, l’Auditori Barradas i el mític Oncle Jack.

Entre aquestes 47 bandes, hi ha grans noms com Manel, que després d’aconseguir el número 1 de la Llista Oficial de Vendes (tant física com streaming) pel seu nou treball Per la bona gent (Ceràmiques Guzmán, 2019), ha començat la seva nova gira de presentació de l’àlbum i farà una parada a la sala Salamandra el dissabte 15 de febrer.

Seran Los Zigarros els encarregats d’obrir el festival amb el seu nou disc Apaga la Radio (Universal Music Spain S.L., 2019) a la sala Salamandra el 24 de gener. Aquell mateix dia, Le Superhomard i Doble Pletina estrenaran el festival a l’Espai Zowie. A partir d’aquell dia i fins al 28 de març, 45 bandes més passaran pels diferents espais de la XV edició del Let’s Festival. Entre aquests grups hi haurà grans noms com Deluxe, La Bien Querida, Mishima, La Habitación Roja, Javiera Mena, New Model Army, Nunatak o Siloé.
Comments are closed.

Back to Top ↑