El lleidetà Yung Rajola se salta el confinament del Segrià per presentar “No sé què fer”

10 Juliol, 2020

Parla de la solitud, la desídia, de llevar-se tard, d’excessos, de poca llum… Han col.laborat Sr. Chen i Emlan.

Quintí Casals Baldomà, o sigui, Yung Rajola publica “No sé què fer”, una oda a l’apatia d’aquells moments en els quals estem desubicats i sense massa direcció. Una introducció perfecta per a “Cor trencat” (Halley Supernova, 2020), el que serà el seu nou disc, que veurà la llum a la tardor i que és una analogia als moments baixos i a les decepcions. Una temàtica poc freqüent en el trap, però que vol demostrar que als traperos “també se’ns trenca el cor de tant en tant”.

El primer avançament, tot i parlar d’aquest moment delicat, no deixa enrere el to irònic marca de la casa del lleidatà. Yung Rajola ens parla d’aquest drama, però ho fa amb una base instrumental que prou podria ser la de la cançó de l’estiu de TV3.

Justament aquest component sonor i estilístic és un dels plats forts del que serà el nou disc. I ho és gràcies al seu productor, Sr. Chen, que també s’ha encarregat de la gravació. “Cor trencat” serà un punt de trobada perfecte entre un disc d’autor -que cuida el missatge i les lletres-, i l’elegància i l’atreviment dels sons urbans més actuals. 
Comments are closed.

Back to Top ↑