El nou disc de La Pegatina

16 octubre, 2020

El tema “La guspira” d’aquest nous disc, “Darle la vuelta”, ja sona a la programació d’OnaCat.Ràdio.

“Darle la vuelta” és el setè disc d’estudi de La Pegatina, el grup més internacional del nostre panorama musical en l’actualitat, amb més de 1200 concerts en 35 països en els seus ja 17 anys de trajectòria artística.

Aquest nou àlbum inclou 10 cançons que recuperen l’essència dels primers discos i la barregen amb l’experiència dels seus últims viatges i enregistraments. A nivell estilístic, per tant, parteixen de la rumba deslligada, esbojarrada i sense complexos de sempre (aquesta que tant li agrada al seu públic) i la fusionen amb els tocs llatins i pop que aporta la producció del també català Tato Latorre (Maldita Nerea, Efecte Corredor, Antonio Orozco, …), peça clau en l’organització, gravació i execució d’un disc en temps de pandèmia.

Seguint amb la part tècnica, la barreja ha anat a càrrec de Rafa Sardina, enginyer basc resident a L.A. i premiat diverses vegades als Grammy pel seu treball amb Alejandro Sanz entre d’altres. Una altra cosa que crida l’atenció és el colorit disseny de “Darle la vuelta”, obra del dissenyador irlandès Steve Simpson amb el qual el grup ha treballat per primera vegada.
Comments are closed.

Back to Top ↑