El projecte Càntut programa dos concerts aquest desembre a Cassà de la Selva

26 novembre, 2020

Els dos concerts, vinculats a les cançons de tradició oral, tindran lloc els diumenges 13 i 20 de desembre a les 7 de la tarda a la Sala del Centre Recreatiu.

El projecte “Càntut. Cançons de tradició oral” programa dos concerts aquest desembre a Cassà de la Selva, després de cancel·lar la cinquena edició del festival, que havia de tenir lloc al novembre. Es tracta de dues propostes vinculades a les cançons de tradició oral: el concert de Judit i Meritxell Neddermann, que presentaran les cançons de “Present” (Satélite K, 2019), i la presentació oficial del disc “Vega” (Bankrobber, 2020) de Paula Grande i Anna Ferrer. Els concerts tindran lloc els diumenges 13 i 20 de desembre a les 7 de la tarda a La Sala del Centre Recreatiu, i les entrades es posaran a la venda demà divendres a les 10 del matí a www.cantut.cat.

La recol·lecció de cançons per al cançoner en línia, el festival de tardor, les produccions pròpies… el projecte Càntut compta amb diverses vessants que treballen transversalment per recopilar i difondre el patrimoni de cançons de transmissió oral de casa nostra. Després de posposar la cinquena edició del festival al 2021, el Càntut presenta dues actuacions a Cassà de la Selva, ambdues vinculades al repertori de transmissió oral: Judit i Meritxell Neddermann, i Paula Grande i Anna Ferrer. Dues propostes que en cap cas volen substituir el festival, que té una essència que va molt més enllà d’oferir concerts.
Comments are closed.

Back to Top ↑