El rock madur de l’Eduard Iniesta a “Trajecte animal”

3 novembre, 2020

El proper dia 13 sortirà el seu desè disc. El mateix divendres, dia 13, el presentarà en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio (9h, 13h i 19h).

Dos anys més tard de la publicació de “White hole”, el compositor, virtuós guitarrista i cantant, Eduard Iniesta ens captiva amb un nou treball molt potent titulat “Trajecte animal”. El desè en la seva carrera i en el que Eduard Iniesta ens sorpren endinsant-se en el món del rock,  des d’una visió molt personal, contundent i alhora sofisticada, amb uns riffs de guitarra elèctrica de pes i notes definitives que s’acoblen al sentit melòdic molt del segell de l’autor.

Acompanyat per una banda contundent de músics consagrats com són Àlex Tenas (bateria), Cristina Membrive (baix elèctric) i Gerard Nieto (Hammond), Eduard Iniesta ha dut a terme aquest treball en col·laboració destacada amb el seu germà Xavier, qui a més d’aportar les lletres i veus, també hi toca l’harmònica.

Lletres directes que basculen i posen l’individu al ben mig d’un tiroteig, per on transiten, nues, la recerca d’una parella ideal, el perill dels somnis, la demència, el desig de la carn, la crònica d’un espai urbà…; històries cantades per l’autor, d’una forma punyent on hi que destaquen les inflexions narratives, en molts casos autobiogràfiques.

En definitiva, estem davant d’un treball madur, directe, potent, que hauria de situar a Eduard Iniesta en un lloc important de l’escena del rock del nostre país.
Comments are closed.

Back to Top ↑