El segon disc de Clàudia Cabero veu la llum

“Aorta” és una barreja d’estils difícil d’etiquetar.

Tot i haver estat cuinat durant els més de 80 concerts que ha realitzat en dos anys, el disc es fa realitat gràcies a l’impuls del premi Sons de la Mediterrània. S’enregistra a Beatgarden (Barcelona) sota la producción de Pau Romero.

Aquest segon álbum és una barreja d’estils difícil d’etiquetar. Es presenta un repertori majoritàriament en català, en què es combina la música d’autor amb una (re)visió personalíssima de la música d’arrel. La relació amb la música tradicional és present, més enllà del repertori estrictament d’arrel, per la frescor amb què es conceben i evolucionen les cançons compostes per la cantant, que es transformen i es mantenen vives objecte d’aquestes reinterpretacions.
 
L’eix del discurs és la mateixa veu com a artèria per la que discorre aquesta saba musical eclèctica que beu de totes les influències musicals de l’artista i que batega de forma intensa i extrovertida. A través de les cançons homenatja i connecta les persones, músiques i experiències que l’han marcat els últims anys. 
Comments are closed.

Back to Top ↑