El Tramvia de Barcelona engega una llista musical col.laborativa

26 novembre, 2020

El Tramvia de Barcelona ha creat un perfil propi a la plataforma Spotify on les persones usuàries podran afegir cançons.

TRAM (Tramvia de Barcelona) ha iniciat una llista col·laborativa a la plataforma de musica digital Spotify per ajudar a les persones usuàries a gaudir dels seus viatges en silenci al transport públic. La playlist ‘TRAM viatja en silenci’ s’ha engegat amb 10 cantants de diferents municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona i d’estils musicals diversos: Estopa, Stay Homas, La Folie, Love of Lesbian, Aitana, Manel, Zeidah, Ferran Palau, La Rosalía i Maria Arnal. 

Amb l’objectiu d’amenitzar els viatges en tramvia, que ara es recomana fer en silenci per evitar possibles contagis de COVID-19, el Tramvia de Barcelona anima tant a les persones usuàries com a la ciutadania en general a afegir a aquesta llista les seves cançons preferides.

La llista col·laborativa vol millorar l’experiència de viatge dels usuaris de transport públic, que tants canvis han viscut aquest any, ajudant-los a descobrir nous artistes i posant banda sonora als seus desplaçaments.

TRAM recorda que l’ús dels auriculars és imprescindible per escoltar música al transport públic sense incomodar a la resta del passatge.
Comments are closed.

Back to Top ↑