Els pròxims concerts de la desena edició del Cicle Camallera

Pau Riba, Xavier Baró, Landry El Rumbero i Meritxell Gené i Aina Torres són els grups que actuaran els darrers dies del desè aniversari del cicle de música d’autor

Tots els concerts a la PLAÇA FELIU DE CAMALLERA

Concert familiar
Dijous 2 d’agost de 2018
20h. LANDRY EL RUMBERO

Landry el Rumbero és un grup que barreja cançons originals amb una selecció de temes i danses infantils de tota la vida, passades pel sedàs de la Rumba Catalana. Produït per Sicus Carbonell, líder de Sabor de Gràcia, ha comptat amb músics de la talla de David Torras d’Ai, Ai, Ai, Dj Panko d’Ojos d’Brujo, Joan Garriga de La Troba Kung Fú, Pep Pascual o Wagner Pa altres entre. Landry el Rumbero, Te l’Objectiu de fer ballar als petits i no tan petits en un directe que no pararà de sorprendre’ns pel seu ritme frenètic i la gran quantitat de danses i jocs al compàs del ventilador.

Divendres 3 d’agost de 2018
22h. LA MIRADA VIOLETA (Marçal i Roig). Amb Meritxell Gené i Aina Torres

La cantautora Meritxell Gené i la poeta Aina Torres teixeixen un espectacle sobre la vida i obra de Maria Mercè Marçal i Montserrat Roig. Coneixedores del seu llegat, Gené ha musicat poemes de Marçal, mentre que Torres ha publicat la biografia Montserrat Roig, La memòria  viva (Sembra Llibres, 2016). Actuació basada en cançons, poemes, textos, reflexions i objectes.

Dissabte 4 d’agost de 2018
22h. XAVIER BARÓ

Després de l’èxit del seu anterior “Allau d’estrelles solitàries”, Millor Disc Folk 2015 de la Música Catalana – Premis Enderrock, en què Baró dirigia una mirada crítica al drama social amb què convivim i posava veu als seus protagonistes, ara l’autor fa un salt temàtic absolut i presenta un nou disc que sota el títol “I una fada ho trasmuda” s’endinsa en l’íntim i alhora universal territori de les “cançons d’amor i de misteri”, subtítol que alerta del viatge que ens espera al llarg d’onze temes del més preciosista folk rock -molt més instrumentat i elèctric que en treballs anteriors- amb què Baró ha vestit en aquest disc la poètica de les seves cançons, de nou misteriosa i colpidora.

Concert de Clausura
Diumenge 5 d’agost de 2018
22h. PAU RIBA

Reconegut principalment per la seva carrera musical com a cantant. La seva obra, iniciada a finals de la dècada dels 60 i emmarcada dins el moviment de la contracultura, ha tingut un reconeixement relatiu per part de la crítica i una repercussió limitada en el gran públic, malgrat el seu segell únic i intransferible d’«artista total». La peça més destacable n’és el disc doble Dioptria, que va ser escollit millor disc en català del segle XX per la revista Enderrock.
Comments are closed.

Back to Top ↑