Entrades exhaurides del CanetRock

A gairebé 2 mesos de la celebració de CanetRock, el festival  ha penjat el cartell de  Sold Out.  S’ha exhaurit el total de l’aforament,les 23 mil entrades. Han estat 5 anys de creixement i consolidació d’aquest festival i punt de trobada de la música que es fa als Països Catalans. “Estem feliços!” ha dit Gemma [&hellip

A gairebé 2 mesos de la celebració de CanetRock, el festival  ha penjat el cartell de  Sold Out.  S’ha exhaurit el total de l’aforament,les 23 mil entrades.

Han estat 5 anys de creixement i consolidació d’aquest festival i punt de trobada de la música que es fa als Països Catalans. “Estem feliços!” ha dit Gemma Recoder,directora de CanetRock, “Ens consolida i demostra la confiaça del públic amb el Festival i també la bona salut de la música que es fa al nostre país”.

El Cartell
Pujaran a l’escenari de CanetRock 2018 les bandes: Brams, Macaco, La Raíz, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Txarango, Animal, Zoo, Doctor Prats, Sense Sal, La Sra.Tomasa, Pupil·les, Miquel del Roig, La Soul Machine + Brodas Bros i els Dj Ernest Codina i PD Busquets i Carles Pérez, i com sempre en Mainat.
 
CanetRock 2018
CanetRock porta de nou a tocar en un sol escenari i de manera ininterrompuda, durant més de 12 hores, les millors bandes de música del país. Una nit màgica plena de música i festa fins que surti el sol! Les entrades per CanetRock 2018 es poden adquirir a través del web www.canetrock.cat.
Comments are closed.

Back to Top ↑