Es presenta la gira comiat de Pegasus

Ha estat a la seu de la SGAE a Barcelona. 40 anys dalt dels escenaris i gira final.

El grup Pegasus s’acomiadarà dels escenaris amb una gira de comiat després de 40 anys dalt dels escenaris de tot el món apostant pel jazz fusió amb influències mediterrànies. La gira començarà aquest 2019 i es perllongarà fins el 2020, any en què el grup celebrarà els 40 anys de vida.

Els membres originals de Pegasus (Santi Arisa, Rafa Escoté, Josep Mas “Kitflus”, Max Sunyer i el posteriorment incorporat Dan Arisa) preparan una gira molt especial amb un recull dels temes més emblemàtics enregistrats en els seus deu discs de la seva discografia. Els concerts, que es faran en teatres, auditoris i festivals, permetran als Pegasus acomiadar-se de tot el públic i seguidors que durant anys els hi ha donat suport i ha assistit als seus concerts.

El proper divendres, dia 17, en el programa “ActualiCAT” d’OnaCat.Ràdio (9h, 13h i 19h) podreu escoltar un resum de la roda de premsa, així com, una entrevista, en exclusiva per la nostra emissora, amb Josep Mas “Kitflus” (descarrega’t la nostra app gratuïta).
Comments are closed.

Back to Top ↑