“Estimar-te com la terra” de Ginestà, supera el milió de reproduccions a Spotify

6 octubre, 2020

Com vam anunciar recentment, el passat mes de setembre, la cançó va ser guardonada com a millor lletra en català del 2019 amb el Premi Cerverí.

Contra tot pronòstic, si tenim en compte els grans mitjans de comunicació d’aquest país, “Estimar-te com la terra” ha deixat de ser una cançó de Ginestà per convertir-se en una cançó popular. I és que aquest passat cap de setmana l’obra ha superat el milió de reproduccions a Spotify i les 400 mil a Youtube.

El públic ha acompanyat a la banda dels germans Serrasolsas en tot moment i quan l’obra portava quatre mesos publicada i tan sols Ràdio 4 l’hi havia donat suport, acumulava ja 130 mil reproduccions a les plataformes, una xifra (més de 30 mil reproduccions mensuals) que permetia entreveure que alguna cosa estava passant.

Ara, quant aquest promig mensual s’ha triplicat i havent rebut el premi Enderrock a Millor disc d’autor i el premi Cerverí a la Millor lletra del 2019, tots dos per votació popular, no podem fer menys que agraïr a aquest públic que s’ha fet seva la cançó i ha empès als mitjans a reconèixer la proposta de Ginestà com una proposta de present però, sobretot i donada la joventut dels seus membres, de futur.
Comments are closed.

Back to Top ↑