Exposició “La gran nit del rock català”

L’exposició “La gran nit del rock català” -25 anys- estarà oberta al públic des del 20 maig 2016 al 8 de gener de 2017 a la sala d’exposicions del Museu de la Música de Barcelona, ​​a L’Auditori . Aquesta exposició vol fer memòria del moviment musical que es va viure a Catalunya a finals dels [&hellip

L’exposició “La gran nit del rock català” -25 anys- estarà oberta al públic des del 20 maig 2016 al 8 de gener de 2017 a la sala d’exposicions del Museu de la Música de Barcelona, ​​a L’Auditori .

Aquesta exposició vol fer memòria del moviment musical que es va viure a Catalunya a finals dels anys vuitanta i inicis dels noranta i que esclataria definitivament al gran concert del Palau Sant Jordi el 14 de juny de de 1991. els quatre grups que van participar -Sopa de Cabra, Sau, Sangtraït i Els Pets- són l’eix central de l’exposició. Ells van ser part dels protagonistes de l’anomenat ‘boom del rock català ‘. L’exposició recull cartells i entrades de concerts, fotografies, portades de discos, objectes i instrumens de les diferents bandes. A més, ofereix música, vídeos i clips del concert del Palau Sant Jordi, en un recorregut des de la prehistòria dels seixanta i setanta amb artistes com Pau Riba i Sisa i fins arribar avui.

Produeix: Museu de la Música de Barcelona

Comissariat: Grup Enderrock

Visites comentades: 2n diumenge de cada mes, 11 h (gratuïta; inclosa en l’entrada).

Karaoke a “La nit dels Museus” amb grans temes del rock i del pop català, dissabte 21 de maig, de 21.30 a 23.30 h, al bar Llanterna de Auditori. Dinamitza Jam Session.

Aquesta exposició té el suport del Departament de Cultura de la Generalitat i la Fundació SGAE.
Comments are closed.

Back to Top ↑