Feixisme mai més

El Barnasants reivindica el poder transformador de la cultura i la cançó en la seva 24a edició.

El festival de referència de la cançó d’autor programa més d’un centenar de concerts a Barcelona, L’Hospitalet, Formentera, L’Alguer, Aragó i el País Valencià.

Cesk Freixas donarà el tret de sortida oficial a l’Auditori el 25 de gener amb la presentació del seu nou treball, una de les 44 novetats discogràfiques que es presenten enguany.

L’Alguer torna a acollir el concert pre-inagural: serà el 19 de gener amb Giorgio Conte i Joan Isaac amb un repertori d’anada i tornada entre Itàlia i Catalunya, producció del Barnasants.

El festival dedicarà un concert al centenari de Pete Seeger i un altre al seixantè aniversari de la revolució cubana.

El Barnasants també commemorarà efemèrides musicals com el 50è aniversari de Dioptria de Pau Riba, 50 anys de trajectòria de Joaquín Carbonell o els 20 d’Ismael Serrano.

Uruguai és el país convidat d’un Barnasants que també comptarà amb artistes procedents de Mèxic, Brasil, Argentina, Cuba i Xile.

Quimi Portet, Nacho Vegas, Quilapayún, El Cabrero, Javier Ruibal, Esther Formosa, Maria del Mar Bonet amb Jose María Vitier, Quico Pi de la Serra, Xavier Baró, Cris Joanico, Joan Isaac i Sílvia Comes i Miquel Gil, entre d’altres, sonaran a la trentena d’escenaris que formen el Projecte Cultural en Xarxa Barnasants.

El concert de Judit Neddermann tancarà el 14 d’abril a l’Auditori més de tres mesos de programació independent que alça el poder de la cultura davant de l’avenç de la dreta extrema i els seus postulats, xenofòbics, excloents i antidemocràtics.
Comments are closed.

Back to Top ↑