Ferran Palau estrena “Cel clar” a OnaCat.Ràdio

8 Abril, 2020

Divendres, dia 10, al programa “ActualiCAT” (9h, 13h i 19h). “Cel clar” és un senzill amb dos temes i han estat enregistrats a casa seva.

Durant aquests dies de confinament, Ferran Palau, ha compost i enregistrat a casa seva. Dues cançons que surten del seu fons més intimista per així expulsar la barreja de tristesa i necessitat que molts músics han viscut amb les cancel.lacions de les seves gires, i res té a veure amb les seves preocupacions econòmiques, que també existeixen, sinó amb la de retrobar amb la necessitat de connectar amb el seu públic, amics i sobretot, amb la seva família.

Les dues cançons reconnecten a l’artista, de forma encara més intensa si cap, amb la seva llar. Presentat en un format 7 “, totes dues cançons han estat gravades amb la seva vella Tascam 2488 i micro T- Bone a la sala de casa seva, barrejades després en temps rècord per Jordi Matas i masteritzades per Victor García (Ultramarinos Mastering).

El doble senzill estarà en totes les plataformes digitals a partir del 10 d’abril.

No et perdis la nostra entrevista amb ell aquest mateix divendres al programa “ActualiCAT” a les 9h, 13h i 19h (descarrega’t la nostra app gratuïta).
Comments are closed.

Back to Top ↑