Festival Hivernacle

Del 23 al 25 de febrer a Vilafranca del Penedés. Enguany arribem al 5è aniversari del festival amb un  munt de novetats i artistes d’autèntic luxe com Enric  Montefusco, Pau Vallvé o Joana Serrat, grups  destacats del panorama independent,  Espaldamaceta i Coriolà, descobriments excep- cionals com Daniel Lumbreras o Nühn i molt més! Totes les propostes arriben al festival amb un disc sota el braç [&hellip

Del 23 al 25 de febrer a Vilafranca del Penedés.

Enguany arribem al 5è aniversari del festival amb un  munt de novetats i artistes d’autèntic luxe com Enric  Montefusco, Pau Vallvé o Joana Serrat, grups  destacats del panorama independent,  Espaldamaceta i Coriolà, descobriments excep- cionals com Daniel Lumbreras o Nühn i molt més! Totes les propostes arriben al festival amb un disc sota el braç i la majoria aterren a Vilafranca del Penedès per primera vegada. 

Després del concert inaugural ens plantem al cap de setmana de festival amb Joana Serrat, que ens porta el seu millor àlbum “Dripping Springs”, el més complet, el més rodó. Un treball en el qual les virtuts de la vigatana es veuen elevades de manera exponencial: la composició i interpretació, la seva personalitat i aquesta aura intangible i captivadora que desprèn. La nit de festival segueix amb Enric Montefusco, que, després de la dissolució d’una de les bandes més rellevants del rock independent estatal d’avantguarda, Standstill, qui va ser el seu fundador, compositor i vocalista comença oficialment la seva carrera en solitari amb un debut,  “Meridiana”. La seva gira per tot l’estat està recollint excel.lents crítiques, amb uns concerts únics, sorprenents i irrepetibles, una experiència vital! Una nit que tancarà un dels descobriments del segell brave coast: Nühn, que presenta en primícia el seu disc “Andromeda”, un treball experimental d’alta volada que farà les delícies del públic més inquiet. 

L’Hivernacle seguirà amb les actuacions a la Plaça Sant Joan amb el tarragoní Espaldamaceta  que es presentarà en format trio, en un nou disc, que, per primera vegada alterna el català amb el castellà en les lletres, i ens mostra la idea de la paternitat com a fil conductor, “Els pares som públic d’un gran espectacle”. Tot seguit, Coriolà presentaran el seu segon disc “La Tremolor”, que és llum pop per a temps foscos. Els maresmencs han tornat amb un nou disc carregat de bones cançons, energia, electricitat en clau d’un pop de vegades introspectiu i d’altres més lluminós. El seu directe els ha portat a actuar en alguns dels festivals més prestigiosos del país. Tancaran la jornada a la plaça els djs de la casa, Brave Coast Djs per celebrar el 5è aniversari del festival. 

El festival posarà punt i final amb un concert-vermut de cloenda i la música de Daniel Lumbreras, disc català de l’any a la Revista MondoSonoro.  El músic barceloní presentarà el seu darrer disc “La Vila”, una ocasió única per gaurdir-l’ho en un format molt proper. Daniel Lumbreras no canta en cap idioma, però tothom el pot entendre. Ell canta improvitzant fonemes. Un músic especial amb un talent i sensibilitat extraordinaris.

Font: Bravecosat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Comments are closed.

Back to Top ↑