Festival Simfonic: 100 concerts simultanis a Catalunya i Balears

El proper dissabte 8 de juny a partir de les 18h, més de 5.000 alumnes d’escoles de música de Catalunya i Balears realitzaran 100 concerts simultanis en aquesta novena edició del Festival SIMFONIC.

El dia 8 de juny a les 18h més de 5.000 estudiants d’escoles de música posen la banda sonora a més de 100 espais singulars. Els Catarres són els padrins d’aquesta novena edició. En el seu honor, a les 19.00 hores, la cançó “Fins que arribi l’alba” sonarà simultàniament a tots els concerts.

Tots els concerts del Festival SIMFONIC es celebren de manera gratuïta i agrupant diferents estils musicals. Les actuacions tindran lloc a espais tant singulars com La Nau Bostik a Barcelona, el Pati de les Magnòlies a Girona, el pati del Teatre Kursaal a Manresa, l’Auditori Municipal Enric Granados a Lleida, el Palau Despuig a Tortosa o el CaixaForum Palma a Mallorca entre molts d’altres. També es podrà escollir entre formacions de caire clàssic (orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano i cant coral), concerts de swing, grups de jazz, cors de gospel, música electrònica i música tradicional i popular.

Són ciutats simfòniques a Catalunya:
• Província Barcelona: Barcelona, Cabrera de Mar, Caldes de Montbui, Cerdanyola del Vallès, Cornellà del Llobregat, Manresa, i Vallirana
• Província de Girona: Girona, Figueres, Palafrugell i Vidreres
• Província de Lleida: Lleida, Alguaire, Cervera i Mollerussa
• Província de Tarragona: Tarragona, Camarles, El Perelló, Godall, La Sènia, L’Aldea, Reus, Sant Carles de la Ràpita, Tortosa i Ulldecona
Són ciutats simfòniques a Balears: Palma de Mallorca, Campos, Inca i Llucmajor.

La iniciativa SIMFONIC és impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.
Comments are closed.

Back to Top ↑