Festivalot

Girona, 28 i 29 de maig El Festivalot serà sempre una gran festa de la música en família, amb un objectiu: que disfruteu junts de la música en directe de tots els estils. AIXÒ NO CANVIA! Ara, tenim algunes novetats en l’edició d’aquest any que us volem explicar: -Movem l’escenari gratuït fins la Plça del [&hellip

Girona, 28 i 29 de maig

El Festivalot serà sempre una gran festa de la música en família, amb un objectiu: que disfruteu junts de la música en directe de tots els estils. AIXÒ NO CANVIA! Ara, tenim algunes novetats en l’edició d’aquest any que us volem explicar:

-Movem l’escenari gratuït fins la Plça del Pallol. Aquesta plaça, al cor del barri vell de Girona és un espai peatonal ideal per celebrar-hi el nostre festival. Estem segurs que us agradarà molt!

-Estrenem un escenari: l’escenari de les escoles de música. El situarem a La Rambla i hi tocaran molts nens, nenes i joves que estan estudiant música i es mereixen ser una mica protagonistes del Festivalot! més endavant us donarem detalls de les actuacions que s’hi podran veure.

-Enguany el Festivalot també és solidari. Properament editarem un CD Festivalot amb un recull de cançons de tots els artistes que hi actuen aquest any i tots els beneficis aniran a la Fundació Sant Joan de Déu.

-Enguany us proposem una programació de concerts variada. Hem programat des d’un concert taller per a embarassades a un espectacle que forma part dels concerts familiars de l’Auditori de Barcelona o un concert per a nadons.

Aquí teniu els detalls de la programació: http://festivalot.cat/espectacle/

 

Font: Festivalot
Comments are closed.

Back to Top ↑